top of page

Septeo

Project Type

Levering interieurbeplanting

Datum

2024

Locatie

Zaventem, BE

In een wereld waarin het welzijn en de productiviteit van werknemers steeds belangrijker worden, erkennen bedrijven zoals Septeo de waarde van een gezonde en inspirerende werkomgeving. Als onderdeel van hun streven naar het verbeteren van de kantooromgeving, heeft Septeo besloten om interieurbeplanting te integreren in hun nieuwe kantoor in Zaventem. Deze beslissing belichaamt niet alleen hun toewijding aan duurzaamheid, maar ook hun streven naar het creëren van een aangename en productieve werkplek voor hun medewerkers.

Het proces van het integreren van interieurbeplanting in het nieuwe kantoor van Septeo begon met zorgvuldige planning en ontwerp. Voor het kiezen van geschikte plantensoorten werd rekening gehouden met factoren zoals lichtinval, luchtkwaliteit en de algehele esthetiek van de ruimte.

Na het ontwerpproces werden de planten zorgvuldig geselecteerd en geleverd aan het kantoor van Septeo. Wij zorgde ervoor dat de installatie vakkundig werd uitgevoerd, met aandacht voor detail en precisie. Elk aspect, van de positionering van de planten tot de intstallatie in de plantenbakken, werd zorgvuldig overwogen om een harmonieuze en uitnodigende sfeer te creëren.

De voordelen van interieurbeplanting reiken verder dan louter esthetiek. Naast het toevoegen van een vleugje groen aan de kantooromgeving, dragen de planten bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit door het absorberen van schadelijke stoffen en het verhogen van de luchtvochtigheid. Bovendien hebben talloze studies aangetoond dat de aanwezigheid van planten op de werkplek kan leiden tot verhoogde productiviteit, concentratie en algemeen welzijn van werknemers.

Voor Septeo is de installatie van interieurbeplanting niet alleen een investering in de fysieke omgeving van hun kantoor, maar ook in de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers. Het weerspiegelt hun streven naar een gezonde benadering van bedrijfsvoering, waarbij duurzaamheid, welzijn en productiviteit hand in hand gaan.

Terwijl het nieuwe kantoor van Septeo in Zaventem zijn deuren opent, is het duidelijk dat interieurbeplanting niet alleen een decoratieve toevoeging is, maar een integraal onderdeel van een moderne en gezonde werkomgeving. Met groen als een centraal element in hun kantoorruimte, streeft Septeo ernaar om een omgeving te creëren waarin werknemers gedijen en inspiratie vinden in hun dagelijkse werkzaamheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
bottom of page