top of page

 HALLO! 

Mijn naam is Lieze, zaakvoerster van Planthousiast!
Ik ben een gepassioneerde plantenliefhebber met een grote liefde voor kamerplanten en een scherp oog voor interieurs. Mijn drijvende kracht? Het transformeren van werkruimtes en zakelijke omgevingen in bloeiende, levendige plaatsen waar mens en planten gedijen.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Pinterest

 MIJN VERHAAL 

Planthousiast is ontstaan door mijn passie voor kamerplanten. Wat begon als een persoonlijke fascinatie, groeide al snel uit tot een missie om bedrijven te helpen hun interieurs te verrijken. Ik geloof dat een groene omgeving niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de productiviteit, het welzijn en de creativiteit van werknemers kan verbeteren. 

Ik begrijp dat elk bedrijf uniek is en daarom neem ik de tijd om jouw specifieke behoeften te begrijpen en te vertalen naar groene oplossingen die passen bij jouw visie en budget.

Dus, of je nu op zoek bent naar een groene transformatie voor je zakelijke omgeving of gewoon graag meer wilt weten over de magie van interieurbeplanting, ik nodig je uit om samen met mij de wereld van groen te verkennen.

 CONTACT 

Laat mij je helpen bij het creëren van een werkomgeving die niet alleen indruk maakt, maar ook een positieve invloed heeft op de mensen die er elke dag komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
bottom of page