top of page

Officenter bedrijfsruimtes

Project Type

Levering planten, moswanden en all-in onderhoud in de vestigingen van Limburg, Geel en Maastricht

Datum

2022-2024

Locatie

Beringen, Geel, Genk, Hasselt, Mechelen, Pelt, Sint-Truiden - BE

Maastricht - NL

Officenter, een vooraanstaande speler in de bruisende wereld van bedrijvencentra, onderscheidt zich als een pionier op het gebied van werkruimten die niet alleen functioneel zijn, maar tevens een inspirerende werkomgeving bieden. Een essentieel aspect dat hieraan bijdraagt, is de doordachte integratie van interieurbeplanting. Van moswanden tot echt groen in de openbare ruimtes. Bij Officenter worden werken, netwerken, co-werken, vergaderen, inspireren en connecteren gecombineerd, met een focus op de kernactiviteiten van individuen, binnen een sfeer van maximale vrijheid en flexibiliteit.

Officenter begrijpt dat een groene omgeving niet alleen esthetisch plezier biedt, maar ook de productiviteit en het welzijn van de werknemers bevordert. Daarom heeft het bedrijf zich gecommitteerd aan het creëren van een omgeving die niet alleen ruimte biedt voor werk, maar ook voor groei en ontspanning.

Bij het betreden van een Officenter wordt men verwelkomd door groen. Grote statement planten, groene roomdividers en echte hangers die tussen de boekenrekken staan, creëren een sfeer die de stress van de buitenwereld doet vervagen. Deze groene touch is niet alleen bedoeld voor het oog; het dient ook als een zuurstofrijke ademhaling voor de geest, waardoor een vruchtbare voedingsbodem ontstaat voor creativiteit en concentratie.

Maar de voordelen van interieurbeplanting bij Officenter gaan verder dan alleen de esthetiek. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat planten in binnenruimten de luchtkwaliteit verbeteren door schadelijke stoffen te absorberen en zuurstof vrij te geven. Dit draagt bij aan een gezondere werkomgeving, waar frisse lucht de norm is en waar de gezondheid en het welzijn van de werknemers voorop staan.

Bovendien draagt de aanwezigheid van groen bij aan een gevoel van verbondenheid met de natuur, zelfs te midden van de stedelijke drukte. Het is een herinnering aan de schoonheid en de rust die buiten te vinden is, en het nodigt uit tot momenten van reflectie en ontspanning gedurende de drukke werkdag.

Kortom, interieurbeplanting vormt een integraal onderdeel van de visie van Officenter op het creëren van innovatieve en inspirerende werkruimten. Door de combinatie van functionaliteit, esthetiek en welzijn wordt niet alleen een plek om te werken gecreëerd, maar een plek om te gedijen. Officenter laat zien dat het investeren in groen niet alleen goed is voor het bedrijf, maar ook voor het bedrijf en de mensen die er werken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
bottom of page